Přidat odpověď
Vendulko,
to očkování je zvlášť, je jakoby navíc. Platila jsem si ho sama, stála mě jedna vakcína 1.913,-- Kč a za dva měsíce budeme potřebovat ještě jednu.
Zjistila jsem si na pojišťovně, že ta naše (111) proplácí 800,--, ale záleží, jestli mi dr. potvrdí takový papír, který mi tam dali. Podmínkou totiž bylo, že musí mít minimálně 4 záněty horních cest dýchacích. No a my jsme měli 3. Ale potom k tomu pokynu pro pojišťovny vyšel dodatek, kde se věta "min. 4 záněty..." mění na "opakované záněty". Tak jsem to v ordinaci říkala sestřičce, určitě jí to řekla, a teď čekám, co mi dr. řekne, až se tam vytasím při očkování s papírem. 800,-- by se hodilo, zvlášť, když mu příští týden musím koupit ještě vakcínu na ty přiušnice, a ta stojí 600,--. Tak uvidíme.
Vidíš, koupit jen něco na stromek mě vůbec nenapadlo. Já jsem holt hrrrr, hned si všechno. Mě překvapilo, že ten řetěz na stromek stál 119,--, a já jich musím mít tak 5. Aby to bylo hezké. Jinak jsem chtěla jen špici a ty lamety k těm řetězům, a to stačí, zbytek bych tam dala baňky co máme, právě takové do oranžova, perníčky, samo že mikulášci nesmějí chybět, a tak.
Holky, a pečete?
Předchozí