Ahoj vsem. Taky prispeju svou troskou do mlyna. Pred 3 lety jsem porodila skoro 4 kg Davidka, tehotenstvi bylo hodne narocne. Od cca 7 tt zvraceni cca 6x denne az do konce 4 mesice a pak aspon 1 tydne az do porodu. I kdyz jsem na zacatku hodne zvracela, tak bylo me tehotenstvi rizikove. Ted jsem v 11tt, cekame dvojcatka :) :) a zase je to stejne, zhubla jsem 8 kg,.... David me z toho dostava, proste MUSIM fungovat, aspon nez prijde tatka z prace...
Urcite souhlasim, ze kazdy je jiny a kazde tehotenstvi je jine, tak se hlavne nestresujte a uzivejte si to tak ci tak. Hodne zdravi a pohody preje Jana a Davidek
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.