Chci reagovat na pobouřené reakce žen které mají doma bordeláře protože za ně uklízela maminka (služka) U nás to je tak trochu opačně máslo zůstává na lince i když se už nebude používat,kalhoty které se nosili minulý týden a již se dávno nosí jiné se stále válí přehozené přes židli.šestery boty vytahané v předsíni že není kam dát své jedny....Myslel jsem že drobné popíchnutí...mámo nemám si kam dát boty..?Mámo ještě budeš potřebovat to máslo?...atd.časem člověku dojde ale né...připadal jsem si jako ten prudič...U nás Maminka chodila kontrolovat sobotní úklid né jednou s bílou rukavicí...To samozřejmě nedělám ale dalo mi to jisté návyky za které jsem dnes velice rád a na vojně jsem byl za hvězdu...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.