Přesně tak, když diskuse pročítám nestačím se divit. Jednou stranou člověk až žasne nad sílou těch, co žijí v takovém a takovém vztahu..a na stranu druhou si řekne, že jiné by asi dávno sbalily saky paky a šly pryč (svým způsobem zaslouženě).
Pokud však posoudím některé lidi (možná subjektivně..), které jsem potkala, zvlášť opačného pohlaví, napadá mě, že do dalšího života si z rodiny jak mladí kluci tak mladé holky fakt odnášej strašně moc, ne každý ,,uteče včas".
Já sama jsem hodně citlivá na autoritářství, ať už ze strany partnera či kohokoliv jiného, doma to zpravidla fungovalo na diskusi: ,,vrátím se asi v tolik..když se opozdím, napíšu", ,,školu si vybírám tu a tu..protože"..jenže pak zjistíš (snad nevadí, že ti tykám), že dvacetiletá holka šla na školu, kterou jí určili rodiče, ptá se zda ,,může" jet ke kamarádce, od partnera si nechá líbit to a to..a já stojím a nestačím se tomu divit.
Nejsem kdovíjaká amazonka, naopak, lidem, které mám ráda, dokážu prominout dost..ale asi jsem byla vychovávána celkem liberálně, z podobných případů je mi smutno..a všechno má prostě své meze.
Předchozí