Ráchel řekla bych že jsme na mě byla dost daleko.Tohle by na mě prostě nezabralo.Vím,že já bych se domu už prostě nikdy nevrátila. Ani do normálního života. Jinak chápu že to je strašně těžká věc, vím,že jinak to s lidma jako jsou třeba moji klienti už nejde(ale to už jsou většinou lidi dospělí a jaksi samovolně odejití a utečené z rodin)Ale jasně ..vím že při porušení pravidel bych byla neoblomná. No ale především věřím,doufám,že budu připravená naslouchat až to bude potřeba
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.