Naďo, rozumím Ti, co jsi článkem myslela...je to prostě zdravotnická mašinerie a je mi z toho smutno. Proč musí tříkilové dítě strávit tři dny v inkubátoru místo v náruči u mámy? Já vím, předpis je předpis, ale kde zůstal zdravý rozum a normální uvažování? Proč nemůžou ženy v porodnicích rodit v klidu a následné dny být s miminky bez zbytečného vyrušování? Copak je to tak složité udělat nějaké změny? Rodila jsem ve Vrchlabí a tam to šlo. Žádný klasický nemocniční režim, vše se dá uzpůsobit. TAkže pro Cairu, když budeme všechno jen snášet a nebudeme chtít něco měnit, tak se taky nic nezmění.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.