Mila Cairo, musim souhlasit s prvnimi tremi radky Tveho komentare, se zbytkem nemuzu. Taky mi ten clanek pripada jako jedna velka stiznost, aneb jak jsem to chtela a jak mi to nevyslo. Dokonce mam pocit, ze se chystam do stejne porodnice jako pisatelka, jen ja uz teda donoseno mam podle vsech kriterii. Mozna budu mit stesti, mozna bude stop stav a to si asi na tenhle clanek vzpomenu. Vybiram si porodnici podle kriterii, ktera jsou pro mne dulezita. Stejne jako si vybiram jine veci ve svem zivote. A ta kriteria ma kazdy clovek nastavena nejak jinak. Kdybychom vsichni vse brali jak to je a nepremysleli a nepokouseli se prosadit si to, co povazujeme za nejlepsi, tak jsme jen tupe stado.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.