| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Příště chci rodit jako rodička, ne jako pacientka

Bože můj, ty tabulky, to je někdy šílený....
Já jsem teď podruhé těhule, a můj dr mi při každé návštěvě nezapomene "omlátit o hlavu" fakt, že si nemůžu vpomenout kdy PŘESNĚ jsem měla poslední menstruaci. Prostě to nevím, léto bylo hektické, do toho spousta oslav a taky stěhování (i když jen v rámci bytu). Takže jsem to určila +- 5 dní. Dle utz (už mi ho dělal 3x, příští týden jdu na ten ve 12tt) se to pořád motá s TP kolem 23-25.5. Shoduje se to s tím co jsem udala. Ale prostě jemu vrtá hlavou jak je možný že si to nepamatuju přesně.... (a to jsem měla cyklus teprve od května protože předtím jsem byla po injekční HA naprosto bez cyklu) ......

Článek se mi líbil, právě mi přišlo že autorka neměla nijak přehnané nároky dopřed, sama věděla že musí vyčkat jak se věci vyvinou, ale bylo asi nad její veškerá očekávání co se přihodilo (neg.) - tj. myslím si že čekala běžnou nemocniční péči, ale ne šikanu.

Proto taky příspěvek Cairy ve smyslu - co byste chtěly, mlčte a držte.... mi nepřijde fér.

První porod byl celkem OK, čekala jsem větší horor, jediné co jsem si nepřála byl tedy nástřih a ten mi paní dr. provedla (a pak ho dooost pitomě zašila, takže měsíc jsem seděla jen na 1 půlce zadku), jinak jsem měla dítko u sebe a všechno tak nějak bez kibicování (je fakt že jsem byla bez zásadních problémů, mléko mi teklo samo, jen když jsem 3 den dostala pekelnou rýmu a bolelo mě v krku, chtěla jsem po sestřičkách sůl abych si mohla kloktat - a považte -nebyla :-))) slánky v jídelně byly zakázané a nikdo v tom nemocničním traktu nemohl sloužit, taky s Paralenem nakládali jak se zlatem - dohady jestli mi ho má dát dětská nebo gyn. sestra mi přišly komické). Ale jinak jak říkám dobré. Tak jsem zvědavá co ten druhý.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.