To je zvláštní. Já rodila minulý prosinec své druhé dítě, když jsem byla 37+2. Filip měl 2,67 kg.
A vůbec nikdo se k němu nechoval jako k nedonošenému!!!
Bylo to v Podolí. U porodu byla jen porodní asistentka (pak mě tedy samozřejmě šila doktorka). Pediatr dítě prohlédl na porodním sále a pak nás tam s miminkem a přítelem nechali 2 hodinky o samotě (jen občas nakoukli a poptali se zda je vše OK). Dokonce nám přinesli i výbornou snídani a nechali nás prostě užívat si v klidu, samotě a přítmí miminko. To byla fakt krása a byla jsem jim za to moc vděčná (u prvního porodu u Apolináře to tak nebylo, tam přítele chvíli po porodu jen požádali o peníze za přítomnost u porodu a vyprovodili, že už je tedy po všem:-(, tak ať jde).
Pak tedy byl na cca 4 hodiny na "prohřátí". Bohužel to dělají se všemi dětmi - fakt nechápu. A pak už byl pořád u mě a nikdo se ani slůvkem nezmínil o nějaké nedonošenosti!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.