Ač vám to tak možná nepřipadá, je to opravdu pouze popis událostí, které jsem zažila. Jakékoliv stížnosti jsem se snažila vyhnout, neboť jak jsem uvedla - jsem přesvědčená o tom, že mně i mému dítěti se dostalo vysoce profesionální péče.
Kdybych si chtěla postěžovat, uvedla bych, v kteréže porodnici se mi takové křivdy dostalo, kteráže paní doktorka byla na mě tak ošklivá, jak jsem se cítila mizerně, jak mi nikdo nebyl schopen vysvětlit, proč...a to jsem opravdu neudělala. Nebyl důvod. Už v porodnici jsem vychážela z toho, že jsem prostě neměla na výběr - tohle nebyla porodnice, v které jsem chtěla rodit. Tady to prostě chodilo jinak a já jsem to musela akceptovat. Pokud by mi bylo ubliženo, stěžovala bych si na patřičných místech a hlavně bych se to snažila řešit rovnou na místě, pokud možno dohodou.
Pokud vám to tedy připadá jako stížnost, omlouvám se za nedostatek literárního talentu. Chtěla jsem pouze vylíčit nedostatek intimity, soukromí a možná se i veřejně omluvit dámám, které se rozhodnout rodit doma a které jsem do této doby považovala POUZE za šílené osoby :-)
Předchozí