| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Příště chci rodit jako rodička, ne jako pacientka

Je mi lito, ze mate takove neprijemne zazitky... Ja jsem rodila v Neratovicich a taky by se na tom mouchy nasly, ale celkove to bylo v pohode. Porod mi vyvolavali, protoze jsem 10 dni prenasela - snazila jsem se uhadat to na tom, ze ja jsem se mela narodit 7.12., mama me prenasela az do 3.1. a nakonec jsem se narodila normalne a mela jsem standardni miru a vahu. Tabulky mely ale pro doktorku vetsi vahu. Můj porod trval celkem od zavedeni prasku po odejiti placenty 6 hodin, takze si nestezuju.
Mela jsem nadstandardni pokoj, prvni dobu porodni jsem byla ve vane, bez holeni a klystyru, s lahvi vody k dispozici.
Porod jsem mela domluveny s vybranou porodni asistentkou, ktera se venovala jen me, a celou dobu k nam na sal nikdo ani nepachl (to byl ale nakonec spis problem - kdyz jsme potrebovali pediatra, nemohla ho sehnat a dceruska na me po porodu chvilku odpocivala zabalena do krvavych rousek). Manzel mohl byt se mnou kdy, kde a jak dlouho chtel, miminko mi vzali jen na chvili (doted me trochu mrzi, ze jsem se po dceri neshanela driv, mela jsem ale jine starosti jako siti (praskla jsem, nastrih mi nedelali) a transport na pokoj). S kojenim mi pomahaly sestry, kdykoli jsem potrebovala. Byla tam celkove prijemna atmosfera, personal byl mily a az na nepozivatelne jidlo jsem si to celkem uzila. Bohuzel meli ale vsichni malo casu, jelikoz porodnice praskala ve svech (cervenec 07). Priste bych to ale udelala uplne stejne. Porod doma mi neprijde jako dobry napad, ale nikomu to neberu. Spis nechapu, jak nekdo muze rodit v nelidskych podminkach (v lednu na sale bez okna) a jeste ze sebe delat hrdinku... Kazdy ma ale jinou povahu, a o to je svet hezci. Preju vsem hodne stesti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.