Taky na Rokycany nedám dopustit. Malá byla císařem(v celkové anestezii), ale přinesli mi ji hned jak jsem byla schopná vnímat. Se slovy: "mlíčko asi zatím mít nebudete, ale aspoň se poňuňejte." Sestra mi malou rozbalila, já spočítala prstíčky, zkontrolovala, že je to holčička a byla jsem šťastná. A vůbec nic mě kupodivu nebolelo. A pak jsme se dohodli, že první noc bude v inkubátoru (přece jen jsem byla po narkoze unavená) a přinesou ji , kdykoliv se vzbudí na kojení. Když si vzpomenu, že syna jsem viděla 12 hodin po porodu a nahatého až při odchodu z porodnice, je mi do breku. Sestry mě odbyly:"Však si ho ještě užijete dost a dost."
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.