Tak nad tímhle mi zůstává rozum stát. Já rodila dvojčata 37+3tt, 2,6 a 2,76 hmotnost, 45 a 46 míry. Nikdo mi v porodnici neřekl, že děti jsou nedonošené, měla jsem je hned, jak mě sundali z JIP (24 hodin) u sebe. Vůbec nedonošení nebyli, žloutenku měli normální a po 4 dnech po SC nás pustili domů. Byli od narození považováni za fyziologické novorozence s hraniční zralostí. Rodili jsme ve fakultce, kde asi nebyli 100 let za opicema, jako jinde... Inkubátor moje děti nepoznaly.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.