| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Příště chci rodit jako rodička, ne jako pacientka

Taky jsem zažila šílený porody.první dcera se málem udusila,protože mě přivezly do porodnice už bez vody a silně jsem krvácela.a co je první zajímalo byly papíry kontrakce mě vyvolávaly takže po 2 min.asi 12 hodin v bolestech.a to jsem nesměla po tu dobu ani do sprchy a když jsem potřebovala na WC,tak mě sestry ještě seřvaly že je obtěžuji musely mi sundat kapačku.nemohla jsem se otevřít,tak čekaly že se třeba otevřu.až jak přišel primář pak se něco dělo zjistil že už nejdou slyšet ozvy a okamžitě seřval doktora nynějšího primáře,a dělaly císaře.když jsem rodila po druhé,tak to bylo ještě horší doktor mi vynadal že jsem moc tlustá proto mám tak špatný porod má váha v 25 letech byla 68 kg.taky jsem měla odteklou vodu a probíhalo to jako při tom prvním porodu,až třetí porod jsem měla domluvený dopředu,po dvou císařích už byl císař automatický,tak to byl asi nejlepší porod nebyla jsem v narkóze a hned jak malého vyndaly,tak jsem ho mohla vidět.samozřejmě u toho byl slušný lékař i sestry.víc dětí už mít nemůžu ale ani mi to nevadí díky zkušenostem i dnešní dobou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.