Ale ja jsem take mela mesicky 2x a uz jsem tehotna byla, proto jsme se museli k te posledni menstuaci spolu dopatrat a pomoci ultrazvuku a stari plodu podle uzv najit tu "pravou" posledni menstruaci. Takze stejne se tehotenstvi pocitalo od posledni menstruace, proste pokud to jde, tak se to tak dela skoro vzdy. Pravdou zustava, ze ne vzdy to jde, protoze kdyz jsem kojila druhe dite, otehotnela jsem u prvni ovulace, tudiz jsem posledni menstruaci opravdu nemela a tak se pocitalo stari jen dle ultrazvuku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.