Máš pravdu, mají to ti chudáci zdravotníci těžký, když jsme jim do toho začali kecat pacienti. Jen tak mimochodem, jde o tělo a zdraví pacientů ne? Narodila jsem se o měsíc dříve, v žádném inkubátoru jsem prý nebyla, porodní váha 3 kg rovné a kojená jsem nikdy nebyla. Zatím nemám žádnou alergii ani astma ani jinou civilizační chorobu, také mi nepříjde, že bych měla vlivem nekojení nižší IQ, potom by totiž na medicímu přijímali lidi s nižším IQ. Mě, doufám, jako budoucí lékařku, zajímají názory a představy pacientů o léčbě, ale jde o to je informovat a "neblábolit" na ně latinsky, aby si připadali jako blbci. Také porod není nemoc a za takovýhle provoz od 5:00 v porodnici bych snad i pokousala :-). První "návštěva" u porodu, byl pro mne šok. Naivně jsem se zeptala, proč má rodička evidentě nepředstavitelné bolesti, když existují analgetika při porodu. No a to jsem se tedy provinila, byla jsem za blbce, přece se to nestihne, epidurálek přestává působit, kde zase najít anesteziologa atd. No nevím, myslela jsem, že už jsme někde jinde. Na druhou stranu jsem viděla i sestru na neurologickém oddělení, která byla pokousaná pacientem. Takže zdravotnictví v dnešní době nebude med ani pro jednu stranu.
Předchozí