Článek je fajn, byť pořad s paní doktorkou mě nijak zvlášť nezaujal. No, viděla jsem ho párkrát a to jen jako kulisu, těžko soudit.
Z lednice by mi vyházela kdeco, životosprávu ukázkovou nemám, antikoncepci jsem začala brát již jako náctiletá a moc nesouhlasím s tím, že holčičkám by se mělo měřit jiným metrem než klukům, neboť mám pocit, že mnozí chlapečci jsou mnohem citlivější než kdejaké děvče, ovšem souhlasím s názorem, že dítěti se nemá podkopávat sebevědomí a hlavně nahrazovat jídlo sušenkami apod.
Občas mám pocit, že některé děti si pod hromadou všech těch pamlsků, hamburgerů apod. nedovedou vychutnat ani ještě teplý chléb, zakousnout se s chutí do jablka apod, Byla jsem vychovávána k tomu, abych jedla všechno (což sice není moc shodné s radami paní doktorky, ale také se neprezentuji jako ukázka absolutně zdravé výživy) a mrzí mě, že někteří jsou o všechny ty rozmanité chutě prakticky ,,dobrovolně" (čímž vylučuji alergiky apod..) ochuzeny..
A k mazlení? Určitě je dobré se mazlit, byť odmalička jsem bývala dle rodičů ,,studený čumák", myslím, že takový ten pocit sounáležitosti a ,,muckání" (výraz pro mazlivost..) vztahu rodič/dítě jen prospívá..
Předchozí