Clanek se mi libil, ale jako mnohym z Vas mi prijde zvlastni davat vetsi pozor na holcicky, kluci jsou opravdu mnohdy citlivejsi a vic vse prozivaji...
Pisu ale proto, ze si nevim rady se svou dvouletou dcerkou, ktera odmita vse, co ma jakkoli ovocnou chut. Neji zadne ovoce, nepije ovocne caje ani stavy, neji ovocne jogurty. Prestoze se doslova ve vsem opici po starsim bratrovi, tak co se tyka ovoce, je jeho opak. Doma mame stale jablka, melouny, ananas, jahody, hroznove vino - cela rodina vse jime, ale kdyz ji nabidneme, zurive vrti hlavou. Tak ji uz ani nenabizime a ona to, ze jime ovoce, uplne ignoruje. Proste z ni mam pocit, ze nesnasi chut ovoce. Kdyz byla mensi, tak jakztakz jedla ovocne presnidavky, ale tak od roka uz nechce ani je. Se zeleninou je na tom take spatne, syrovou odmita uplne a varenou sni jen mrkev, nechce nic zeleneho. Kdyz se ji do pusy v polevce dostane do pusy treba hrasek, tak ho plive...Jinak ji v pohode bily jogurt, syry, ryzi, testoviny, maso (ale casto ho nerozkouse, nema jeste spoustu zubu), nema rada sladke (buchty, kolace)a nesnasi takove ty lipanky, pribinaky. Ale proste vitamin C fakt nema, tak jsem ji uz ze zoufalstvi zacala davat vitaminove kapky.
Jinak je stihla, ve dvou letech vazi 11.5kg, je hodne silna, chodime na gymnastiku a tam zvlada cviky, ktere vyzaduji velkou silu, je obratna a pruzna. Ale to ovoce mi dela opravdu starost. Myslite, ze je sance, ze se to nekdy zmeni?
Předchozí