Predem vsechny zdravim a gratuluji k miminku. Vito,moc dekuji za tak pekny a citlivy clanek....Je videt,ze mas krasny zazitek na cely zivot. Po precteni temer vsech ohlasu ke tvemu clanku mam pocity podobne tvym.Kolikrat mi bylo az spatne.... Jsem po ctvrte tehotna,ale mam zatim jen jednoho kloucka a jeden spontanni potrat a umrti dcery v sedmem mesici tehotenstvi a nyni jsem opet tehotna a vsichni jen doufame,ze tentokrat to vyjde a nas Stepanek bude mit sourozence. Neda mi to,abych nenapsala ohledne jidla u porodu... Stepanka jsem rodila 39hodin a manzel byl celou dobu se mnou a kdyz mel hlad,sel se najist,myslim,ze by to normalni clovek snad ani nevydrzel,tak dlouhou dobu bez jidla. Preji zdrave a spokojene miminko a tech zavistivych ohlasu si nijak nevsimej. Verca
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.