| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Příště chci rodit jako rodička, ne jako pacientka

Myslím si, že je v našich porodnicích stále co zlepšovat. Já rodila v Podolí a měla jsem naštěstí rychlý porod, po vyvolání se malá narodila za 5 hodin, také musím říct, že se o nás starali, měli jsme samostatný porodní sál, dvě porodní asistentky, paní doktorka přišla, kdykoliv jsme požádali, po porodu, měl přikrili dekou i když venku bylo teplo, dostala jsem jídlo a pití, malou mi sice přiložili jen krátce, měla studený capky tak jí dali zahřát do inkubátoru. Ovšem oddělení šestinedělí je pro nás opravdu nepěkný zážitek, každá sestra jiné rady, kojení hrůza (pořádně jsme se rozkojili po svém a doma), než jsem měla mlíko, tak nechali malou plakat a teprve, když jsem hodně otravovala tak jí dokrmili, ale zase jí dali hodně. Když dlouho plakala tak si jí odnesli s tím, že se musím vyspat a po asi dvou hodinách mi jí vrazili, že nepřestává, ať si s ní něco udělám a dost nešetrně až vztekle. Jsem ráda, že jestli budu ještě jednou rodit, že je nebudu potřebovat, už budu vědět co a jak, jak kojit a budu o hodně důraznější a nenechám si tolik toho líbit, jen už nikdy nevrátím to ošklivý co musela moje holčička v porodnici zažít, moc mě to mrzí a budu si to vždycky vyčítat. Chtěla bych sestrám na všechny oddělení šestinedělí vzkázat, že to není
práce, ale poslání a pokud je to nebaví,ať jdou dělat něco jiného.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.