Tak v Australii jsou vynikajici jak v prenatal tak i po porodu(fontanely sledujou porad aspon taky v Melbourne s obouma deckama)akorat s tema kyclema to podelali s moji dcerou Christinou asi pred rokem jsem psala (Zlate Ceske rucicky) o ortopedii za co bych Cechy nevymenila.Pri druhem tehotenstvi po porodu syna, zase sledovali kycle porad, potom co se stalo s dcerou aby se to neopakovalo tak se trochu poucili. jinak se strepB stery jsem mela u obouch tehotenstvi a u druheho jsem byla pozitivni takze o tom vedeli.Prodnictvi v Australii bych zase nevymenila za Cechy(rodila sem ve Frankston, Victoria.)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.