krev, výkaly, bolest ... a mezi tím miminko. NE NE zbytečně se tím ženy straší. Mám dva malé kluky: první porod byl 18-ti hodinový intenzivní transcendentní prožitek dokonalého řádu světa (jsem docela materialistická a přízemní) a zároveń čas nebo bod úžasného sblížení s partnerem.Začal sexem, pokračoval smíchem v porodnici, legrací z porodní asistentky které neskousávala naše aromatické intimčo, moje taneční kreace a to že nejsme ani trochu nedočkaví konce. Ten přišel jako krásný vrchol po gejzíru plodové vody. Druhý syn poslechl poslušně impulzy z akupresurních bodů, kterými jsem ho v jednom z posledních podzimních slunečných dnů volala na svět a prošel celou cestu tak rychle že to bylo jako adrenalinová jízda na toboganu. sFakticky spíš v autě. v porodnici jsem ani nemusela nic prosazovat, jen stáhnout punčochy a po prvním ulehčeném zatlačení praskl vak blan a do pěkné čisté loužičky (pár krvavých nitek ji tedy dekorovalo) se jistě taky ulehčeně narodil synáček, kterého jsem pro něj jistě překvapivě nechtěla pustit ven při stání na červenou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.