Přidat odpověď
Jano,
at uz me skolilo cokoliv, tak to bylo a stale je dost agresivni :(((, predevcirem me bolela hlava, usi, zuby, a k tomu jeste cely clovek :(((, no a dneska se mi ta brebera nastehovala dokonce i do oci.. Ale verim, ze to v dohledne dobe zkonci.
I u nas je hezky, teda ted uz jen do zitrka a pak dva dny osklivo... a dal nevim, neb nasi rosnickari delaji jen kratkodobe predpovedi.
Hrozne ti zavidim, ze se Misi muzes "zbavit". Jezis, jak ja bych se rada tech dvou zbavila.. ale to bych je musela asi zapomenout u jezera nebo v pristavu.... No ale za dva mesice se jich take na par dni zbavim :)))
To mistni skolstvi je vubec dost zvlastni.. na jednu stranu rikaji, ze je dobre deti nestresovat, ale na druhou stranu, jak je dokopat k tomu, aby se snazily vic (obzvlast, kdyz vim, ze na to kapacitu ma). Deti jsou soutezive a dle meho nazoru se to da dost vyuzit, akorat se pri tom musi myslet.
Ja se stejne jako tvoje sefova nervuji nad seminarkama, zkouskama a podobnym.... akorat diky tomu, ze studuji na dvou skolach, tak mam dva ruzne systemy zkousek. A tudiz se zda, ze toho tolik neni...
Pide se stale kyvaji dva dolni zuby, do pusy si pro jistotu sahnout neda... kdyby bylo po mem, tak uz jsem ji je davno vytrhla. Vcera si poridila pekny monokl.... jesteze nemela pri padu na nose bryle...uz takhle tu mam jedny do opravy :((
Tak a jdu se kuryrovat...
Předchozí