Mně spíš vadí, že ten systém výplaty rodičovského příspěvku není prezentovaný přesně. Ne každá matka si totiž může zvolit jestli více peněz kratší dobu nebo méně až do 4 let věku dítěte! Nepobírala jsem peněžitou pomoc v mateřství ale rovnou rodičák, takže bych měla zůstat doma 4 roky. Ale já bych chtěla jen 3 roky a dceru pak dát do školky. To znamená, že 12x 3800 zůstane státu. Proč? Já souhlasím s tím, že 3800 je solidní částka a myslím, že odpovídá 2500, které jsem na syna pobírala před cca 6 lety. Jen se mi nelíbí, ten systém.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.