Ty jsi asi celkem naivní. Myslíš si že když zrovna vy máte to ŠTĚSTÍ že to jde takhle zařídit tak je to vaše zásluha vy jste na to vlastně přišli a ostatní jsou asi neschopní. Mám pro tebe novinu. Máte jen velké štěstí!!! Já pracuji v bance. Tam je pracovní doba do 5 hodin. A i když jsem považována za dobrého pracovníka a myslím že jsem byla celkem úspěšná dost těžko by mě někdo ve 2 pustil domů. Ono by se ti asi nelíbilo kdyby sis přišla vyřídit hypotéku a byla tam cedule :"pardon ale vyzvedávám děti ze školky, vemte si dovolenou a přijďte ráno"! Buď ráda že to u vás jde zařídit a nenavážej se do ostatních takhle zaslepeně a hloupě když o tom víš PRD!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.