Já taky neznám ze svého okolí nikoho, komu by dítě nevzali do školky. Vlastně jeden případ znám, chlapeček ve 4 letech nosil plenky. Přijde mi to zbytečná hysterie. Maminky nadávají, že nejsou školky,co budou za ty tři roky dělat. A co budou dělat za čtyři roky? Mám kolegyni samoživitelku, bez problémů jí vzali dítě na čtyři hodiny denně, pracovala 4,5h a ze školky jí vyzvedávaly holčičku kamarádky ze sídliště. To bylo za doby 3500 mateřské.Vyžila, poradila si, nikdy si nestěžovala. Ono to nějak zkloubit jde, když se chce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.