To ale přeci nedává smysl.... Pak tedy zřizovatel platí za něco, co se ve skutečnosti neděje, nečerpá (= celodenní pobyt dítěte), protože jinak by mamince ten RP museli vzít. Takže je to opět systém "vlk se nažere" - tedy školka bere peníze za celý den jak od maminky, tak ve formě dotace na místo, a dítě tam chodí na 4 hod., aby mamce zůstal RP. Jsem z toho drobet jelen. Doteď jsem si myslela, že pokud školka vykazuje dítě jako celodenní a bere na něj tak dotaci, mám smůlu s RP.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.