Mas pravdu,nemam se spatne,ale jen diky sobe.Ve 14 letech jsem odesla z domova,kdyz uz me chces soudit :-)),nemela jsem NIC.Misto na skolu jsem sla na uciliste,kde pomoci brigad a odslouzenych sobot a nedeli vydelavala,aby muj mladsi bratr a sestra meli jidlo a nemrzli v zime v teniskach.
Moje prispevky jsou mozna MIMO MISU,ale ver,ze penez si vazit umim.A ze se ted mam dobre a nemusim pocitat kazdou korunu? V 18 jsem odjela do Nemecka,pracovala za barem 18 hodin denne.Sice jen dva roky,ale nohy me boli dodneska :-)).Manzel pracoval v USA,jeste jsme se neznali..Prala bych vsem stezovatelum na Cechy,zamestnani atd..aby poznali,jak se jinde vydelava.Nikdo se te na nic nepta-makej,nebo tahni :-)).A to jsem oba meli pracovni povoleni.Kdyz se nam narodila dcerka,jezdila jsem do jejiho roka uklizet hospodu,abychom mohli k mori.Pak mala zacala chodit a babicka ji uz neuhlidala:-).Trvam na tom,ze stat neni dojna krava-kdyz chceme mit deti,je to NASE ZODPOVEDNOST.Jsem rada,ze dneska nemusim pocitat koruny,ale je to jen diky tomu,ze jsem schopna.
P.S.:prestehovali jsme se z Prahy a svete div se-manzel tu ma lepsi praci,o dve tridy lip placenou.Takze v tom taky nevidim problem :-)).
Předchozí