Papinka - "POdle mě je rodičovský příspěvek určen maminkám , které jsou s děckem doma." - podle mne je rodicovsky prispevek urcen maminkam malych deti.
"POKud jdou do práce a dítě na púlden do školky, tak nevidím důvod , proč by jim měl náležet příspěvek , nejsouuž přece na mateřské dovolené." - a proc ne? Mas pocit, ze je to nefer, kdyz maji vic penez? Co kdyz ty penize (nebo spis jejich cast) davaji na peci o sve deti - proc by na to nemely mit narok?
"Jak jsem již psala styděla bych se žebrat na sociálce o jeho vyplácení za této situace" - taky bych se stydela, ale myslim, ze tyto zeny nezebraji - prispevek jim chodi na ucet stejne jako ostatnim maminkam, takze o nejakem zebrani nemuze byt rec.
"Byla bych na druhé straně pro zvýšení v prvních 2 letech života , kdy je celodenní péče mamninky k nezaplacení a finanční nároky dítěte jsou vysoké" - a nejlepe aby to z dani zaplatily ty maminky, ktere uz do prace chodi a jeste se maji vzdat prispevku...
Holka - zkus se nekdy zamyslet nad tim, jak dlouho muze vydrzet hospodarstvi, kde se naplno vyhazuje plnymi hrstmi.
Kimmy
Předchozí