| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Snad nemáme děti jen proto, abychom dostávali příspěvky

je to tak jak píše Fisperanda, taky už vidím, jak se o mně zam. perou po mateřské...dítě bude 2x nemocný a to bude, já půjdu 2x na § a stejně poletím a sme tam kde sme byli.
v pr....
Nemůžou tady srovnávat Německo atd. tam mají částečné úvazky, za 4 hodiny práce si ženský vydělají dostatek peněz, jídlo je tam skoro stejně drahé jako u nás, hadry dokonce levnější, byla sem tam párkrát náhodou na slevy. Něco podobného je Francie....
V Německu bych si za tři platy koupila nový malý auto, tady si za tři platy koupím starou shnilou felicii, nemůžem to porovnávat se západem, už tady padlo, že ceny jsou skoro stejné a platy pětinové a je to tak. Poplatky u dr. v Německu třeba děti i studenti neplatí vůbec, když ležíte ve špitálu,platíte pouze první tři týdny,máte nadstandart, jste samy na pokoji a to na 250 kč/den, platí si pouze obvodního dr. 100 kč/měsíčně. Tohle mám zjištěné zcela přesně. A ty částky co uvádím jsou pro Němce zanedbatelné.
Samozřejmě že nemám děti pro peníze, ale je fakt, že z něčeho žít musí, když splácíme bydlení a podpora od rodičů nulová, že jo, já klidně do práce půjdu, když budou firremní jesle jako na západě nebo na chůvu mi bude zam. přispívat. Tak jak to tedy na západě je. Pak mi to bude jedno, když mi ta chůva pohlídá i nemocný dítě. Ale v našem kraji zas o tolik peněz nepřijdu na rodičáku, vydělám si asi o dva tisíce víc než je rodičák,dělám odbornou práci v kanclu ale v našem kraji se holt neplatí, tady se dá vydělat tak možná na úřadě. A pro dva tisíce do práce chodit nebudu, a jelikož nemám hlídání můžu vzít max. práci na odpolední anebo o víkendu kdy je chlap doma, a samozřejmě se budu snažit nějakou takovou práci hledat a nenadávat, i když stejně budu, protože tento stát se k rodinám nechová jak by měl. Důchodci mají víc peněz než rodiny s dětma a tohle je to zlé na tomto systému.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.