Leo jsme na tom podobně,první dítě jsem měla v 94.Tenkrát jsme pracovala jako ošetřovatelka ve špitále,manžel jako výpravčí.Já měla nástupní plat 1 200 kč a jen ubytovna stála 500 kč takže co jsem asi tak našetřila.Řeči,že nejdřív se má našetřit na byt atd.No tak to dítě nemám nikdy.
Pak se všechno zvrtlo,ozvala se mi blbě léčená nemoc a jsem už deset let střídavě na částečném a plném důchodu.Samozřejmě kdo zaměstná ženskou na částečné invalidce,no ta bene ještě o berlích.Odpověď jasná,ještě horší šance než s děckama.Z práce mě vyrazili pokaždé když jsme se vrátila z operace.
A ted jsem takový šílenec ,že mám druhé děcko.Sice všude se píše o tom jak se má dítě plánovat,no já jsem to 1% co selže antikoncepce.A potrat odmítám.takže zadlužená až na půdu díky nemoci,chodím o berlích,další operace před sebou.A mimisek má chronické onemocnění.Naprosto skvělá pozice na trhu práce.To bude teprve sranda až začnu shánět práci.
Holky buďte rádi ,že jste zdraví,máte zdraví děti,a manželství v pohodě.Já nemám ani jedno z toho a taky to nějak musím zvládnout.Sice skuhrám,nadávám,ale držím se hesla coo tu už někdo psal "peníze budou mi nebudem"
Předchozí