Tak pokud si někdo myslí, že v tomto státě jsme měli na vybranou, tak teda neměli.Tady kde bydlíme je nezaměstnanost a nízké platy.Ve svých 30 letech jsem měla plat 5 tisíc hrubého a manžel 10 tisíc a určitě jsme nebyli v jiné situaci než ve svých 23 letech. Na byt a hypotéku za milión jsme prostě výplaty neměli a ty děti by jsme si tím pádem nemohli pořídit ani ve 30 nebo 35 letech.Lepší plat mám jen díky tomu,že jsem vystudovala při dětech vysokou školu a snažila se najít lepší zaměstnání. Stejně tak můj manžel, který si udělal střední a nyní studuje vysokou.Prostě se snažíme zajistit naše děti co nejlíp jak to umíme neb jsou to naše děti a ne děti našeho státu.A jednou tyhle moje děti budou taky dělat a odvádět státu, aby on pomohl těm opravdu chudým a potřebným.Jen doufám, že ty peníze neskončí ve vytunelovaných bankách a nerozkradou to ti co mají doma milióny na účtu a jezdí si v drahých autech pro dávky jako sociálka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.