Jednou byla v TV mala holcicka (asi 7-8let).Cely den nosila pisek a kameny.Za rok si vydelala 50 Euro!!!!!!-Nepamatuji si zemi odkud reportaz byla,bohuzel- Sedela jsem u televize a brecela.Nase dite ma za 1500kc panenku-dost nepomer. Takze ja jsem rada,ze ziju v Cechach,mam strechu nad hlavou,tece mi voda-dokonce i tepla! Ano a mam manzela,ktery mi dovoli byt s detmi doma.Nemusim premyslet o tom,kolik stoji zimni boty.Jenze ten luxus je vykoupen tim,ze manzela vidim jen vecer a o vikendu. K zapadu-oba jsme pracovali venku,muz v USA a ja v Nemecku.Musim se obcas smat ,kdyz slysim na co si lidi u nas stezuji :-)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.