....vadí mi to, že se nejprve zvedla, lidi si třeba vzali hypotéku nebo půjčku, nebo se i třeba rozhodli pro druhé dítě (ne proto, aby na něm "vydělali", ale protože si spočetli své náklady a usoudili, že s mateřskou přes 7 táců to utáhnou) a teď jim před koncem roku naráz řeknou, že se mateřská snižuje na polovic. A pokud oni mají rozjeté nějaké placení, tak ať se jdou třeba pást.... Děti, pokud vím, jim v lednu do MŠ nikdo nevezme (přetlak poptávky nad nabídkou a pochopitelné byrokracie typu "školní rok začíná v září") a co ty rodiny mají dělat.
Simča
PS. pokud se kouknete na můj nick zkjistíte, že se mne to vůbec finančně nedotýká, ale i tak mne s..e, co ten stát s námi dělá.... Já mám jiné fin. potíže - třeba ty, že si velká dcera v létě slušně vydělala - makala 10 týdnů v Německu, neviděla nás rodinu, neviděla se s přítelem, neměla žádné volno.... a teď jsme za to potrestaní, neboť s námi žije ve spol. domácnosti a její příjem je příjem rodiny.... že si šla vydělat, aby mohla studovat na VŠ, to nikoho nezajímá....
Předchozí