Já myslím, že jednou za uherský rok, pokud po tom dítě touží není na škodu. Naopak. Jak by to asi dopadlo později, kdybyste mu to ani jednou nedopřáli ? Já myslím, že by ho to mrzelo a že by to pravděpodobně zkusil, až by mohl sám. A třeba v pubertě by si to užíval a chodil tam.
Já jsem také zastánce zdravé stravy a kromě toho se KFC snažím vyhýbat, když zpracovávají maso týraných zvířat, abych je nepodporovala. Ale kdyby dítě moc chtělo, výjimku bych udělala. A snažila bych se to podle věku vysvětlit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.