Díky,Jani,já hlavu nevěším,stále doufám,že se mi to povede zvládnout.Mám to nejlepší,co mne mohlo v životě potkat,zdravé a šťastné miminko.A já udělám,co budu moci,abych byla dobrá máma.Jen mne tu rozhodily některé příspěvky,jak někdo definoval-,,těch za vodou".To se pak dobře moralizuje.Já jsem neplánovala být svobodná matka,myslela jsem,že i našemu státu jde o to vychovat další generaci,aby se o nás až nebudeme ani mladí ani zdraví někdo postaral.Myslím,že i mateřství by mělo být ohodnocené,je to sice práce spojená s potěšením,ale je to ku prospěchu nás všech vychovat nevystresované a zdravé děti.Vynervovaná matka jim nepřidá.Naštěstí já mám jiné hodnoty,tak se snažím tím nestresovat,ale ne všichni to dokáží a ani já nevím,jak dlouho vydržím být aspoň trochu pozitivní.Mám velké štěstí,že dodnes jsem plně kojila,protože na umělou výživu bych neměla peníze.
Nechci se litovat,jsem šťastná žena a neměnila bych.Jen bych ráda zdůraznila,že ne vždy se žena může vrátit do práce a postarat se o sebe a své děťátko.
Předchozí