Kimmy, jak jsem pochopila, žiješ zřejmě v cizině. Alespon podle toho, jaké znalosti cizích ekonomika a zákonů prezentuješ.
Nechápu ale, kde bereš tu suverenitu rádoby fundovaně se vyjadřovat k poměrům, ve kterých nežiješ a které jsou ti zjevně cizí. Jen meleš o částečných uvazcích, o tom, jak by ženy měly pracovat, jak ty....TYS VELKÁ TEORETIČKA.
Sedivá je teorie a barevný strom života v CR. Proč vůbec hodnotíš a radíš ženám v CR?
a jen tak na okraj - v CR se spatne hospodaří s penězi, proto jich pořád není dostatek. Díry v systému...a o politicích a jejich aférách, kdy získávají majetek ve stamilionech, radši ani nemluvím.
Bohužel politici tady mají tu drzost komunistických pohlavárů - Nejsou peníze? Občane, zaplat!!! Nebudeme přece hledat, kde jinde ušetřit, bezbranný občan a jeho peněženka je k dispozici. Ze já neplatím daně nebo jsem získal obrovský majetek velmi podivnou cestou? Za co jsem ho získal? Do toho nikomu nic není, vážení, že??
A taky se radši nebudu rozepisovat o tom, kam to např. USA dovedly s trendem dětí, odkládaných matkami jiným osobám. Totální odcizení, ztráta rodinných vazeb, absence skutečného přátelství - lidi pěstují jen účelové známosti - stýkají se s druhými ne na základě náklonnosti, ale spíš tehdy, když je to pro ně výhodné, prospěšné.
Do trendu civilizace sebestředných bezohledných jedinců už máme slušně našlápnuto současnými generacemi, tak je tak dál....
Předchozí