Jane, pokusím se to stručně shrnout.Plně jsem kojila 5 měsíců.Protože mám starší dceru alergičku, rozhodla jsem se dávat příkrmy až od 6-tého měsíce.Takže od poč.6tého m. jsem polední kojení nahradila lahví Nutrilonu.Tím mi odpadly 2 odpolední kojení, protože při kojení měla dcera už dost hlad a já kojila každé 2 hodiny.Další kojení po lahvi tedy následovalo v 16h a na noc kojení a trochu mlíčka Nutrilon z láhve.Po čtrnácti dnech jsem přestala kojit na noc, takže mi to vycházelo na 3 kojení za den a polední a večerní lahev Nutrilonu.Nad ránem se ještě budila(kolem 4té jsem tedy nakojila).Po týdnu jsem ubrala ranní kojení a nyní (skoro 7měsíců) už spí celou noc a s krmením je to takhle:ráno v 8 láhev Nutrilonu,11,30 maso se zeleninou,trochu vody nebo čaje, 15,30 láhev Nutrilonu,18h trochu rýžové kaše,19,30 lahev Nutrilonu.Spí 20,00 - 8,00.Mléko ubývalo postupně a z každého prsu jinak(z jednoho prsu zmizelo už po týdnu).Celé to trvalo asi 2 měsíce.A moc si to pochvaluji.Držím palce a dej mi vědět, jak se ti to daří.
Předchozí