ahoj tvoje odpoved je velmi zajimava....budiž tvůj názor.i ja mam svůj názor se mnou se život taky nemazlil rodina tak ta mi nikdy nic zadarmo nedala,bydlení po podnájmech a nekolikrat stehováni i s dětmi které později přišli,nikdo nám nic nikdy nedal dohromady jsme měli příjem dost mizerný jen 15 tisíc na 5 lidi s toho 3 děti a nájmy dělali skoro 7 tisíc.takže jsme třeli bídu.pak přidali takže jsme aspoň něco mohli navíc dát dětem...děti jsme oba chtěli ne pro peníze ale protože bez dětí si nedovedeme život představit..... navíc když bylo nejmladší teď již 3 lete necelí rok přišla jsem o druha jelikož jsme se nikdy nevzali nemam nárok ani na vdovči na nic jsem tedy skoro tři roky bez partnera,jiného nehledám.a s toho co dostavam je to bída,hypotéka na krku tři děti a mam se co ohanet ale na to že teď sebrali co přidali si nestěžuji.mim hnacím motorem jsou děti přividělavam si jak můžu a jelikož jsem se přestěhovala s brna asi 50km daleko na vesnici těch možnosti tu mam taky nulově....nejen že jsem sama ale také jedno s mích děti je zdravotně postižené trvale.....a rodiče mého druha bych se musela smát ti se ani o mě natož o vnoučata nezajimaji moje rodina také nepomaha a tak jsem na vše sama neznám co je to mit chvilku volno jedu na plno......A CO MAM TEDY POTOM PODLE TEBE ŘIKAT JÁ....BREČET nad nečim co stejně sama nezmenim....nebo se hold ještě uskromnit tak aby bylo hlavně na placeni a na zakladni i když dost omezeně.a dětem škola a školka taky neni levná záležitost.jakýkoliv ač jen přiležitostny přividělek si pokud možno nenechám ujít.ale musim brát ohled na děti.pokud jsou jen trochu nemocné nemam šanci si přivydělat.a práce v okolí nejbližší asi 30km od bydliště.sama teď přemyšlim co dál ale zbytečně brečet nebo nadávat je mi k ničemu.beru to tak že jěště že žiju kde žiju jinači země by se na mě po par týdnech vyprdla.beru život takový jaky je a moje děti vi co znamená ušetřeny penízek aspoň si jednou v životě budou vážit čehokoliv a budou znát cenu peněz i to že neni nic zadarmo.hlavni teď pro nás je máme střechu nad hlavou po x letech vlastni i za cenu že se musí otáčet jakákoliv koruna.......nevím co bych k tomu měla vice řict......pro mě jsou děti vším a rozhodně je nemam k vůli davkam od státu...jednou jsem si je pořídila tak je jen na mě abych je zajistila ne na státu......
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.