| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Snad nemáme děti jen proto, abychom dostávali příspěvky

no to co čtu ty nazory od LL tak se musim smat....ctěné LL asi někdo sahl na jistotu tedy na penize že se takto vzteká,jinak si to neumim vysvětlit....která matka by nechtěla zustat se svimi dětmi doma třeba placnu než pujdou do prvni třidy,,,,ono to spiš vypada tak že nejen že někdo chce byt s dětmi ale take se někomu nechce nic dělat.....komu by se nelíbylo sedět několik let doma za takovy penize.když bych třeba začala přemyšlet a davky by byli takové jaké jsou mit třeba 8-12 let stáli přisun 7600kč a to ted beru podle deti mit 2-3.no to by se mi taky hodilo za tech 12 let bych splatila hypoteku co by vidělal manžel stoho by se žilo.....nooo asi takovy duvod čtu v nazoru ctěné LL.nebo obdobu vyčuranosti....tak to by se krasně žilo všem rodinam ve statě a to by bylo asi pak o tom state starej se o nas plat za nas.....
ja sama bych mohla si stěžovat jak jsem již jednou napsala ale já od nikoho nic nečekam a jen já sama se musím postarat.a ne ještě brečet že nam stat bere.....nechapu tvuj až agresivni odkaz na kimmy.prostě ženska která se snaži nejen skloubit rodinu ale i práci.a jak jinak dát dětem to aby byli jednou zajištěné....hold něco obětovat....chtěla děti tak jako já nebo která koliv jiná A NENI NA STATU STAREJ SE ALE JE JEN NA NÁS SAMÝCH ABYCHOM SE O NAŠE RODINY POSTARALI a je jedno jestli je to v čr nebo v usa nebo snad v africe.jeji članek byl jeji nazor ale ty jsi na nej reagovala tak jako by strkala nezlobte se za ten vyraz rypak přimo do tvé pněženky.nebo je to spiše tak že bys mohla závidět že kimmy se dokazala postarat a má na to.....je jedno jestli dáš ditě od 2-3 let do jesli či do školky kde je na vice děti jedna osoba něžli třeba jak to funguje kdekoliv jinde najdeš si tetu na hlidáni.....ja když jsem byla ještě v brně tak nejen že jsem se starala o svoje děti ale take jsem asi 10 let hlidala cizi děti maminam které si chodili přividělavat a mysliš si že jsem na tom sbohatla prdlajs.ja si brala jen za to abych dětem mě svěřenym mohla dat snidani a oběd.pak si je brali.takže nějakych 600kč na měsic za soukromé hlidani je asi zbohatnutí,600kč je primitivní na to abych dětem o které jsem se starala dala daleko větši luxus nežli ve školce.co jsem se odstěhovala je stale o mě jako o tetu na hlidani zajem ted na tyden hlidam 2,5 leteho chlapečka a 10 měsiční rodiče si potřebuji dat byt do pořadku a vzala jsem si opět a pouze za stravu ani o k vic......jedine co museli si je dovezt na svoje naklady skoro 50km od brna.a navic nejen že děti jsou u mě jak v bavlnce nevěřiš zašlu ti foto na email....a tim chci řict ted se mohu postarat a pomoct nejake mamině či rodině ja a stejně tak bych to využila i jednou já.radši dam na hlidani sve ditě nekomu o kom vim tak jako oni vědi o mě již 10 let že u mě jsou děti na 110% zajištěné.a mohu se jim věnovat daleko vice.ono se stači kolikrat jen poptat a zjistit si popovidat si předem s tetou kterou byste chtěli aby vaše ditko hlidala,třeba na skoušku jeden den zustat i vy a divat se nezavazně jak se k ditěti chova či nečekaně prijit dřive....nejen sdělit zvyky vašich děti ale take tolerovat i to že třeba jako ja mam i takove a takove navyky pro moje deti a probrat to jelikož ja jako mamča tři děti mam nejak zavedeny režim a snažim se ho skloubit i s dětmi k teré hlidam a to jen proto že i děti jsou vynalezave a mohlo by zaznit nejen od mich ale od tech hlidanych oni to dělaji tak a mi jinak....tudiž nenasilně skloubit pro a proti ale to už byva na domluvě.....když zrovna nehlidam tak si přividělavam a nemam pocit že bych tak zanedbavala já svoje děti.a zvlašt nejmenši....nevim ma nazor jiny a tvuj se mi prostě příči v žaludku..........

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.