Mela jsem uplne stejny problem, teda manzelovi to nevadilo. No a jednou jsme zkusili tzv. premostovaci techniku. Lezis na kraji pohovky a manzel klecí no a nejlepe kdyz uz to k tomu bude, tak se dají spojit dve prijemné aktivity najednou a to drazdeni vevnitr a venku. nejakou dobu jsme to takhle delali, a jednou se dostavil uspech v klasicke poloze. Je pravda, ze u me to prislo opravdu z niceho nic, ale asi jsem tomu napomohla, ze jsem se snazila stáhnout posevní svaly, delam to do dnes. Muzu rici, ze orgasmus mam vzdycky treba i 3x. tak hodne uspechu Blanka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.