Kimmy, pokud najdu práci na poloviční úvazek a vyjdeme, tak jdu do něj...
Důkazy, to ti nestačí psychologové? Na všechno potřebuješ výzkum? Já se spíš řídím svým srdcem...a taky vlastní zkušeností a nebudu opakovat chybu své matky. Já si následky jeslí léčila dost dlouho. A to jsme naprosto normální rodína nevybočující nijak z normy.
Ty uplně pomíjíš citové potřeby dětí. Pouze hraní a zabavení to rozhodně není. Dítě potřebuje vazbu na někoho blízkého a učitelka v jeslích, která má těch dětí třeba 5 v lepším případě či 10 jim to opravdu nedá. Navíc je to přece jen cizí člověk.
No a trochu mi připomínáš naše politiky. Radí ostatním, co dělat a sami si to ani nevyzkoušeli, protože jejich možnosti jsou trošku někde jinde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.