Tady v Kanade jsem videla sem tam deti, male i vetsi, ale i dospele studenty s takovym kufrikem na dvou koleckach, jaky si vozi pravnici. Pravnici v nich maji stohy papiru, vim nebot jsem v pravni kancelari pracovala. Rukojet se da krasne zasunout a jsou stejne velke jako normalni skolni brasna nebo batoh obsahove (ty detske samozrejme). Maji pevnou konstrukci jako kufrik. Daji se tu bezne koupit a jsou v nejruznejsich barvach a oblibenych designech. Moje deti jsou jeste male, ale uz si planuju, ze je taky budou mit od prvni tridy. Jsou mensi postavy a nenecham jim nic vlacet na zadech. Ale nastesti pokud vim, tady maji deti hodne veci v uloznem prostoru ve skole. Tak uvidime. Poohlidnete se jestli neco takoveho doma je...a treba nez vasi malinci nastoupi do skoly bude to i mezi detma novy trend. Ahoj, Monca a koblizci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.