Drazo,těhotenství a balón jdou krásně dohromady,ale jsou cviky které se v těhotenství nesmí.Raději se poraď s odborníkem.Já si došla na cvičení pro těhotné.Tak teď vím co cvičit.
Isulo,nevím kde se na netu dají ty cviky stáhnout a ani bych to moc nedoporučovala.Je lepší si dojít na rehabilitaci.Tam ti ty cviky předvedou.Je to lepší než to cvičit špatně.Špatně zacvičené cviky spíše ublíží.Pokud,ale někdo bude o tyto cviky mít zájem tak mi napište e-mail (ludmilavichova@seznam.cz)a já Vám je pošlu.Dělala jsem pro "své" děti celou cvičební sestavu.
Lízo,zkus se porozhlídnout po okolí kdo jógu cvičí.Tedy přiměřeně.Jóga je totiž ve své podstatě náboženství a určitý životní styl.Zeptej se na nejbližší rehabilitaci.Buď se cviky z jógy provádějí přímo tam nebo vědí o někom rozumném,který nebude ovlivňovat svými názory tvoji dceru.
Pro ty kdo mají těžší typ skoliósy je výborné cvičení podle paní Schrottové.Je velmi náročné,ale účinné.A také cvičení podle paní Mojžíšové je dobré.Cviků je nepřeberné množství.Co rehabka to jiné cviky.Každý totiž máme své ověřené.A při cvičení se nesmí zapomínat ani na nohy.Ploché nohy,nebo jakákoliv deformita byť malá může mít za následek skoliózu nebo jen bolesti páteře.Třeba jen "blbý" kuří oko nebo bradavice.Dopřejte si čas od času pedikúru a uvidíte.Třeba nebudete ani muset tolik cvičit a záda přestanou bolet.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.