Markéto.Nevěš hlavu.I teď se s tím dá něco dělat.Přesně vím o čem mluvíš.Já taky byla v léčebně se skoliózou.A paradoxně jsem se potom stala rehabkou.A to mi pomohlo.Profese mne nutila se hýbat a cvičit pravidelně.Prostě mojí náplní práce bylo zdravotní cvičení. Pokud chceš pro svá záda něco udělat tak vyhledej nejbližší rehabilitaci a chtěj,aby tě naučily cvičení podle paní Schrottové.Možná se budou krouti,že nevědí co po nich chceš.Je to dost možné,že ho neznají.Ale v tomto případě neznalost neomlouvá.V Brně v "doškolováku" tuto metodu lektoruje paní.Jendeková.Já u ní 1/2 roku pracovala.Cvičení je náročné na přemýšlení i fyzicky,ale spolehlivě ti srovná záda.Sestává se z polohování na míčkách a cvičení na gym.balónu.K tomuto cvičení se dá krásně používat nábytek doma.Je třeba se ho,ale správně naučit jinak by to taky mohl být velký průšvih.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.