No, já jsem porod ještě nezažila, zato epidurální anestezii ano - při operaci kolene. Nevím, jestli si to s něčím nepletu, ale tehdy mi nedovolili po operaci celý den vstát a pak mě ještě týden bolela hlava, pokud jsem zrovna neležela. Myslím, že někdy v té době jsem i četla, jak některé ženy po porodu s EA ta hlava bolí stále. Takže od té doby si říkám nikdy více. Ale raději nikdy neříkám nikdy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.