Markéto se Samuelem, lidi jako ty mě dokážou neskutečně vytočit. Prý "příroda to tak zařídí". Samo, že když necháš početí dítěte výhradně na přírodě a osudu, tak se to může stát kdykoliv.
Ale sorry, ty určitě budeš jedna z těch, co "ježíš, já otěhotněla" tak se všichni kolem starejte...takhle totiž člověk, komu nemůže pomoci příbuzenstvo ap....nemluví. Protože ví, že se s dítětem a manželem nebude mít komu pověsit na krk, ke komu z příbuzenstva se nastěhovat, od koho co dostat,nebude mít hlídání....a věř, že zrovna takový případ mám v příbuzenstvu - první dítě "se přihodilo" -rodiče pomohli, umožnili bydlení, i jinak pomáhali dále...
a další děti se plynule taky "dělají dle matky přírody" a stále se fňuká, že je málo peněz.
Je dost možností antikoncepce dneska a věřím, že většina ženských typu "já nesnáším naprosto žádnou antikoncepci- nejlíp včetně kondomu", prostě kecá. Takové případy jsou, ale myslím, že jich až zas tolik není. Ono se s těhotenstvím když se nebere antiko dá i šikovně manipulovat. POkud žena bere prášky, tak je vlastně více méně ona "zodpovědná" za ochranu a zplození dítěte převážně padá na její triko.
Omlouvám se za plamenný příspěvek, ale já tyhle lidi zkrátka "nemusím".
Předchozí