Nemůžu jinak než reagovat na komentář který pro změnu velmi vytočil mě...
Házet všechny lidi co nečekaně mají miminko do jednoho pytle mi přijde jako vyložená hloupost a vyčítat někomu koho vůbec neznáme že se někomu věší na krk jako ještě větší. Ono je taky dobrý vědět,že žádná antiko neni 100% a např. já jsem brala prášky, opravdu si nejsem vědoma toho,že bych ho někdy zapomněla užít a přesto jsem otěhotněla. Nepřemýšlela jsem o tom, že bych si ho nechtěla nechat, protože bych mimi stejně jednou chtěla a nenechat si ho vzít jen proto,že se mi to zrovna nehodí, zvlášť když mám přítele kterého mám ráda a o kterého se můžu opřít, je trošku sobecký.
A abych se ještě vrátila k tomu věšení na krk-když jsme s přítelem vzali jako fakt, že budeme rodiče začali jsme si hledat bydlení a vůbec začali pokukovat po tom co takový miminko potřebuje. Pronajali jsme si byt v místě kde přítel pracuje a já studuju a to je podotýkám úplně mimo dosah babiček a dědečků, protože každý pocházíme odjinud a obojí je přes 100 km daleko od našeho nynějšího domova. Navíc naši rodiče ještě pracují a mají svých starostí dost, takže hlídání nebo zneužívání něčí pohostinosti u nás opravdu nehrozí.
Zatím tedy bydlíme v podnájmu a pokukujeme po něčem vlastním a až se k tomu kroku rozhodneme rozhodně nebudeme čekat kdo nám co dá nebo kdo nás kde nechá bydlet, protože to by jsme se asi nedočkali. Neříkám, že na nás rodiče kašlou to v žádném případě samozřejmě jsou vždycky rádi, když je přijedem navštívit a Sam má od nich doma spoustu hraček, ale rozhodně se nejedná o nějaké věšení na krk. Jelikož jsme nestačili nic moc našetřit snažím se něco málo přividělat, takže doučuji angličtinu a sama se snažím dodělat školu, protože už mi chybí jen 2 roky a s VŠ bude jistě shánění práce o něco snazší, ikdyž jako absolvetka s mimi to asi taky nebude jen tak.
Každopádně bych vám ráda vzkázala, aby jste si před tím než někoho začnete osočovat uvědomila, že nic není tak jednoznačný jak se zdá...
Předchozí