| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Snad nemáme děti jen proto, abychom dostávali příspěvky

Presne tak, Alice - do dvou let bych to pochopila (i to je ve srovnani se svetem luxus), tudiz empatii mam. Ale kdyz mi nekdo rekne, ze nechce castecny uvazek za cenu drivejsiho nastupu, tak pro to empatii nemam. Jsem totiz realista. Navic RP beru nikoli jako socialni davku, ale svym zpusobem podporu ci nahradu za to, co zena zameska. Proto taky nesouhlasim, ze kdyz zena nastoupi do prace, mela by narok na RP ztratit. Kdyz ho muzou pobirat ty, komu se pracovat nevyplati, tak ty, ktere se aspon snazi, si ho zaslouzi taky.

Hodne jsem se tady naucila - proc maji zeny slozite postaveni a proc se jim zamestnavatele vyhybaji. Ja jsem zvykla snazit se hledat reseni. Kdyz mi tady lidi vykladaji, jak tomu nerozumim - polozila jsem jednoduchou otazku, co by byly ochotny vymenit za lepsi pracovni podminky a dovedela se, ze nic. Tak tady opravdu jsou dalsi debaty zbytecne. Protoze takhle proste svet nefunguje.

Kimmy

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.