Mys - uz jsem to prece rikala - pokud opravdu v hloubi duse verite, ze plny uvazek od ctyr let je to nejlepsi pro vas a pro vase deti, tak neni o cem debatovat. Necekala jsem to, protoze po vsech tech vykricich o blahu deti mi to nejak do sebe nezapada, ale nebudu to soudit.
Ja prece jsem ochotna ustoupit - ja se porad ptam, kdyz ne drivejsi zacatek, tak co jsou matky ochotny nabidnout jako ustupek ze soucasne situace, vymenou za lepsi podminky. Nepadl ani jeden navrh. Tak kdo neni ochoten ustupovat?
Nepotrebuju dukladnou ekonomickou analyzu (kterou Ty taky nemas) - dalsi penize se do matek s detma sypat nebudou a neni ochota prerozdelit ty soucasne.
Preju Ti, abys nemela zadne problemy s nalezenim dobre prace nebo skolky a aby Ti to fungovalo presne tak, jak si ted predstavujes.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.